Hoe het werkt

Met welke communities heb jij een klik?

We Are Golf biedt je de mogelijkheid aan te sluiten bij elke golfbaan en golfcommunity waar jij een klik mee hebt. Dit kan zijn je woonplaats, je werk, je sportclub of wellicht je studentenvereniging. Elke groep golfers kan een eigen community starten. Als golfer ben je vrij je aan te melden bij zoveel golfbanen en golfcommunities als jij wilt.

Door je bij verschillende communities aan te sluiten kom je gemakkelijk in contact met andere golfers met dezelfde interesses. Als bedrijf heb je de mogelijkheid je werknemers een eigen golfclub aan te bieden. Of laat je relaties met elkaar in contact komen. Als businessclub kun je bijvoorbeeld weer meer contactmomenten faciliteren.

Met wie sta jij de volgende keer op de baan?
Start je eigen community!

Ben je geïnteresseerd in een eigen golfclub voor jouw bedrijf, businessclub, sportvereniging of andere groep golfers? Dat realiseer je eenvoudig via We Are Golf. Maak direct een eigen account aan en een golfcommunity aan. Na goedkeuring door We Are Golf kun je meteen aan de slag met het uitnodigen en toelaten van golfers, het organiseren van evenementen en aanmaken van deals voor jouw leden.

Als bedrijf kun je met een eigen golfcommunity collega’s op een andere manier dan op de werkvloer met elkaar om laten gaan. Het resultaat is een betere en vooral leukere samenwerking. Of kies ervoor om je relaties met elkaar in contact te brengen. De golfbaan leent zich er uitermate goed voor om positieve ervaringen met elkaar op te doen.

Of denk aan een businessclub van een sportvereniging. Door het golfen ontmoeten de businessleden elkaar ook buiten de wedstrijden om. Waar meer ontmoetingen plaatsvinden, worden ook meer deals gesloten. Een uitgelezen kans om het rendement van een businessclub te vergroten!

We zetten ons met We Are Golf in om een wildgroei of ongeoorloofd gebruik van bedrijfs- of clubnamen tegen te gaan. Vandaar dat wij elke nieuwe golfcommunity controleren voordat deze van start gaat.